Bocins de paper, màgia i colors: Llibretes...

dimarts, 16 de juliol del 2013

Llibretes...


Riure molt i sovint; guanyar-se el respecte de les persones intel·ligents i l’estima dels nens; merèixer l’elogi dels crítics sincers i mostrar-se tolerant amb les traïcions dels falsos amics; saber apreciar la bellesa i trobar el millor en cada persona; deixar un món millor; saber que almenys una vida ha respirat més lliurement gràcies a la nostra: això  és haver triomfat.
(Ralph W. Emerson)

Quan vaig veure aquesta col·lecció de papers Lifetime de Prima m'hi vaig enamorar, malgrat que jo no sigui de marrons. Però són tan macos i plens de missatgets... que no m'hi vaig poder resistir. I finalment va arribar el moment d'utilitzar-los.
La primera llibreta feta amb aquests papers va ser per la Marta, volia agrair-li tota la feinada que suposa fer una trobada. Vaig agafar una llibreta, els papers i pim pam... això és el que en va sortir, per davant i per darrera. Les lletres de fusta les vaig segellar amb Stazon, les vaig envellir amb Distress i vaig donar una capa de glossy accents.



Com em va encantar el resultat, vaig aprofitar la idea per regalar-ne una altra amb els papers de la mateixa col·lecció a un amic a qui li "devia" un regalet d'aniversari. Aquesta vegada vaig substituir els cors per quelcom que ell li agrada, la imatge i les paraules (simbolitzada per la màquina d'escriure) i... el temps... que és un petit joc de paraules entre nosaltres. 



Em vaig animar i vaig continuar decorant els paquets. Cada vegada m'agrada més utilitzar sobres craft per embolicar els regals i posar-hi un toc personal!!! Per cert... que vaig estrenar els segells fets per mi! :).

18 comentaris:

  1. Maquíssima i plena de detalls! Jo sí sóc de marrons, així que m'encanta! Segur que a la Marta li ha agradat moltíssim.

    Molt xula, Montse! Abraçades,

    Kris

    ResponElimina
  2. Maquíssimes no...el següent!!!jajaja. De veritat, són una meravella i l'envoltori de totes dues t'ha quedat genial!. Cada vegada m'agrada més l'estil aquest antic...vintage..."llámalo X"!!jajajajaja

    Petonetsssssssssssss!

    Charo

    ResponElimina
  3. La de la Marta ja l'havia vist al seu blog i ja vaig deixar el comentari però la segona no es queda enrera. Són espectaculars. I els paquets sensacionals. Cal afegir alguna cosa més? Petons

    ResponElimina
  4. Wawwwwwwwwwww!!!!!!!!! Yo también soy de marrones debo admitir y creo que me he enamorado jajaja. Pero que dulces son! Me encantan!!!! Besitos

    ResponElimina
  5. Montse, em trec el barret amb aquestes llibretes tan xules!!

    ResponElimina
  6. Son genials..... Els teus segells son autentics.... I els sobres kraft fantastics....
    Petons....

    ResponElimina
  7. Son precioses!!! m'agraden molt!!!handmade total!!!
    Petonets

    ResponElimina
  8. Ostres Montse!! que xules!! totes dues m'agraden però la de l'Albert m'encanta i segur que a ell també.
    Els embolcalls...en prenc nota per què donen un toc final magnífic.

    Una abraçada!!

    Pilar

    PD ja tinc el tag :-)

    ResponElimina
  9. Tens ja un estil propi, actual, inconfundible i que a mi personalment m'encanta. I et puc assegurar que la meva crítica és totalment sincera, ho dic per les paraules de R.Emerson. Encara que treballis amb colors terra que en canvi a mi m'agraden molt, es veu la teva personalitat en cada treball. I les lletres del títol t'han quedat magnífiques. Tant, que m'apunto el procés. Es veuen precioses. Un petó molt gran!

    ResponElimina
  10. Les llibretes són molt boniques, li has tret bon suc als papers i als teus segells. Quina ilusió els deu haver fet! Un petó

    ResponElimina
  11. Xulissimes, la de la Marta m'entusiasma, per a mi el millor de l'scrap, els papers sen se dubte, i aquestos són preciosos, i tu li dones un estil inconfundible.
    Un abraç

    ResponElimina
  12. Per favor, m'he quedat amb la mandíbula oberta (a veure com la tanco jajaja) de la preciositat d'entrada que has fet. És genial, m'encanta l'estil que tens, és senzill però al mateix temps sofisticat. És S&C i al mateix temps "glamuroso". A més el text de l'entrada és molt profund ... Montse ets una gran artista. Molts petons :)))

    ResponElimina
  13. ummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm però vols dir que van desembolicar els paquets????? si ja són una obra d'art sols!!!!!!!! m'encanten varies coses que has usat, jo sí que sóc de marrons i per tant, ja de bones a primeres trobo les llibretes precioses, però la tela d'arpillera m'encanta m'encanta!!!!!!!! i la idea de la corda amb les estrelles... ja paro perquè sembla que vagi enumerant-ho tot, però hi ha tantes coses maques!! per cert, que segueixo amb la idea de "copiar-te" allò de penjar a la cuina!

    ResponElimina
  14. Les llibretes preciosos Montse!! M'encanta el contrast de colors terra amb el vermell.
    I l'envoltori no es queda enrera, també és molt bonic.
    Petons.

    ResponElimina
  15. M'encanta com han quedat les llibretes!!! Jo no voldria utilitzar-les perque son massa boniques! Un beset

    ResponElimina
  16. es realmente espectacular tu propuesta
    Cariños de colores y bendiciones a granel

    ResponElimina
  17. Aish... no puc marxar tres dies que se m'acumula la feina de respondre comentaris, jajjaja. Moltíssimes gràcies a totes!!! d'algunes feines te'n sents més satisfeta que d'altres i aquestes llibretes la veritat és que són especials. Petonets

    ResponElimina
  18. Jo sóc l'afortunada Marta de la llibreta !!!! Com ja et vaig dir em va encantar, entusismar i estic tant encantada amb ella que no se en que fer-la servir, de moment la tinc al meu reconet d'escrap i així m'inspira en els meus treballs !! Moltissimes gràcies. Per cert, m'encanten els paquets de les llibretes, són genials però et falta el sobre de la meva que també era una obra d'art!! A veure si el publico jo al blog.

    ResponElimina